A kortalan szépség világa

Bemutatkozom

dr. Császi Andrea
szakorvos, terapeuta

Testi és szellemi jó közérzetünk biztosításának fontos eleme saját pozitív önképünk. Az idő előre haladtával azonban stressztől, feszültségektől nem mentes életünk óhatatlanul nyomokat hagy rajtunk. Ha a kozmetikumok és az egészséges életmód sem segít eltüntetni ezeket a nyomokat, akkor  segítségre van szükségünk.

Ezt a segítséget tudjuk megadni az orvosi mezoterápia segítségével: a problémás területre a legújabb, leghatékonyabb természetes hatóanyagokat biztonsággal bejuttatva elérhetjük a kívánt eredményt.

A világ különböző tájairól az hozzáférhető leghatékonyabb készítményeket használjuk kezeléseinkhez. 
Mi orvosok jól tudjuk, hogy ahhoz, hogy eredményt tudjunk elérni a hatóanyagot a megfelelő mélységbe kell bevinnünk: hajhullás esetén egészen a hajhagymákhoz, ráncok esetén a bőr mély rétegeiben elhelyezkedő kollagén termelő sejtekhez, vagy narancsbőr esetén a kötőszövettel „rögzített” zsírsejtekhez…
A mezoterápia apró tű segítségével biztosítja, hogy a hatóanyag a kellő mélységbe jusson, így biztosítva a célzott kezelést. Ezt a kezelési módot csak szakemberek végezhetik biztonsággal a fertőzés és a mellékhatások veszélye nélkül.

Bár a mondás szerint „a szépségért meg kell szenvedni”, de vendégeink számára a szúrások fájdalmát érzéstelenítővel minimalizáljuk.

Ha a honlapon talált terápiás lehetőségekkel kapcsolatban kérdése van, vagy problémájára jó megoldást keres, kérjen időpontot egy megbeszélésre az alábbi telefonon.

+36 30 922 4850

Válassza a magas minőség által biztosított hatékonyságot és biztonságot!