A kortalan szépség világa

GUNA Biolifting

GUNA BIOLIFTING - ránctalanítás, arcfiatalítás


A “GUNA” szanszkrit kifejezés, jelentése: ÉLETERŐ.

A biolifting élettani hatású, dinamizált hatóanyagokat alkalmazó, a természetes arcvonásokat megtartó arcfiatalító, ránctalanító, alakformáló, esztétikai, bőrgyógyászati, kozmetológiai megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, személyiségünktől idegen arcvonásokat, hanem természetes, fokozatos javulást eredményez. A hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, és a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

A természetes kollagént, homeopátiás szereket, bioaktív molekulákat tartalmazó hatóanyagokat a arc akupunktúrás pontjaiba, illetve a problémás területekbe juttatjuk. Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait.

A gyengéd, feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A GUNA biolifting kezelések eredményeként visszaépül a bőrstruktúra, kitisztul, felfrissül a kötőszövet, javul az anyagcsere, megkötődnek a szabadgyökök és lassul a kollagén degenerálódása. A bőr saját regenerációs erőinek aktivizálása révén saját természetes kollagén termelés indul be. Az autológ kollagén indukció következménye a bőr feszességének, rugalmasságának visszanyerése, javulása. Ennek eredménye a lifting-hatás.

A bőr struktúrájában természetes hatású, apró változások történnek: a bőr egészségesebbé, üdébbé, ragyogóbbá válik, javul a tónusa.

Az eredmény: a bőr üdébb, kisimultabb, tónusosabb, hidratáltabb, fiatalosabb, miközben az arc megtartja természetes karakterét. 

 

A GUNA biolifting alkalmazásának fő területei:

  • a kezelés hatékonyan alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére. 
  • hegek esztétikai kezelésére.
  • egyéb esztétikai kezelések hatékonyságának fokozására.

A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. A szervezet saját megújító energiáit használja, ezáltal a hatás hosszú távon megmarad.

 

Kezelés menete:

A kezelés kúraszerűen történik, optimális esetben hetente-kéthetente, összesen 6-10 kezelés szükséges. Az elért eredmény fenntartásához félévente emlékeztető kezelésre van szükség.

A terápia orvosolja a korai öregedést és kisimítja az izmok megereszkedése miatt kialakult – még nem mély -  mimikai ráncokat. A kezelés 20-30 percig tart. A páciens már fél órával a beavatkozás után élheti mindennapi életét. Az eredmény nagyon hamar tapasztalható, folyamatosan egyre látványosabb a terápia hatása. A párhuzamosan, vagy a terápiát megelőzően végzett egyéb fiatalító beavatkozások hatásfokát is nagy mértékben növeli.

A kezelés lényege

Mezopisztoly segítségével egészen vékony tűvel pontosan a szükséges területre, a bőr megfelelő rétegébe juttatjuk a hatóanyagot.
A szúrás pici fájdalommal jár, és a helye néhány perc után nyomtalanul eltűnik. 
Érzéstelenítés nem szükséges.

 

Kontraindikációk:

A kezelésnek semmiféle mellékhatása, kockázata nem ismert. Mindenkinél alkalmazható. Ajánljuk mindenkinek, aki elmúlt 30 éves és bőre megereszkedett, laza a kötőszövete, vagy bármilyen oknál fogva a természetes fiatalodás mellett döntött.